Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: danielossio.com

TELEKOM face angajări în VÂLCEA!

Foto: danielossio.comVrei să faci parte din echipa Telekom din Vâlcea? Atunci trebuie să ştii că această companie de telefonie mobilă face angajări în judeţul nostru. Este vorba despre 25 de agenţi de vânzări pentru municipiul Râmnicu Vâlcea, dar şi pentru alte localităţi din judeţ.

Posturile sunt pe o perioadă nedeterminată, iar vâlcenii interesaţi de un loc de muncă la Telekom îşi pot trimite C.V.-ul la adresa următoare: maria_sisu@telekom.ro, dar pot lua şi detalii suplimentare de la numărul de telefon 0764.409.274.

„Responsabilităţi: contactarea potenţialilor clienţi ai companiei; raportarea zilnică a rezultatelor obţinute; îndeplinirea targetului lunar de vânzări; promovarea imaginii şi prezentarea companiei în conformitate cu cerinţele şi standardele acesteia; întocmirea evidenţei zilnice şi raportarea către coordonatorul de vânzări local a fişelor de cerere servicii, chestionarelor şi a formularelor feed-back efectuate; urmărirea situaţiei clienţilor proprii până în stadiul de instalare. Cerințe: foarte bune abilităţi de comunicare şi ascultare activă, orientare către client, rezultate şi soluţii; dinamism, abilităţi organizatorice; cunoştinţe generale despre piaţa de telecomunicaţii” – susţine compania Telekom.

De altfel, aceeaşi companie susţine că viitorii angajaţi vor beneficia de o un salariu fix, comision din vânzări şi bonus pentru îndeplinirea targetelor, iar ulterior ei au posibilitatea de a promova într-una dintre cele mai importante companii din România.