Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Supă de Ciuperci

Ce vă trebuie? 500 g ciuperci champignon, 2 morcovi, 1 ceapă mică, 1 pătrunjel, 1/2 legătură frunze pătrunjel verde, 3-4 căţei usturoi, 3-4 linguri ulei, 2 litri apa, sare, piper alb după gust. Cum o preparaţi? Procedura este una destul de simplă. Spălaţi bine ciupercile şi le tăiaţi felii. Puneţi într-o oală uleiul la încins şi trageţi pe el ceapa tăiată mărunt, morcovii şi pătrunjelul dat pe răzătorea mică împreună cu un praf de sare până acestea se înmoaie. Adăugaţi ciupercile feliate şi continuaţi să amestecaţi adăugând căţeii de usturoi pisaţi. Stingeţi totul cu 2 litri de apă rece şi lăsaţi la fiert potrivind gustul cu sare şi piper alb. Când legumele sunt fierte, la final presăraţi în supă pătrunjel verde tăiat mărunt. Puteţi servi supa şi cu crutoane de pâine.