Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Mâncare de inimioare cu ciuperci

Ce vă trebuie? 1 kg pipote şi inimi de pasăre, 200 g ciuperci, 2 linguri bulion de roşii, 1 ceapă, 100 ml vin, delikat legume, 2 foi dafin, ulei de floarea soarelui.

Cum se prepară? Cureţi inimioarele şi pipotele, le dai la fiert în apă cu o linguriţă de oţet, până se fierb pe jumătate. Între timp, rumeneşti în ulei ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt împreună cu ciupercile. Amesteci continuu cu o linguriţă de lemn, circa 10 minute. Adaugi inimioarele şi pipotele scurse din apa în care au fiert, pui delikat legume, bulion, foile de dafin şi vinul. Laşi să fiarbă 15 minute până se obţine o mâncare cu sos mai scăzut. Se serveşte cu piure de cartofi sau cartofi prăjiţi.

Poftă bună!