Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Ciocolată de casă

Ce vă trebuie? 500 g lapte praf, 300 g zahăr, 200 g unt, 100 g cacao, 100 ml apă, 70 ml lapte, 200 g nuci, 1 fiolă cu esenţă de rom.

Cum se prepară? Într-un castronel, amestecă laptele praf cu cacaua. Separat, pune pe foc zahărul împreună cu apa şi laptele. După ce s-a topit zahărul, adaugă untul şi esenţa de rom, în compoziţia de pe foc. Amestecă şi lasă să se răcească puţin. Încorporează apoi amestecul de cacao cu lapte praf şi nucile tocate. Amestecă bine până devine o cremă densă şi uniformă. Răstoarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu folie alimentară. Nivelează uşor, după care las-o la rece să se întărească. Îndepărtează folia şi taie ciocolata în pătrate potrivite.