Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Genway - panouri fotovoltaice Scoala Rosiile

Panouri fotovoltaice în şcoli pentru „Educație Școlară Sustenabilă”, un proiect susținut de Genway

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul instalațiilor electrice, protecției în domeniul electricității și a surselor regenerabile, Electro-Service Distributie – Genway, unul dintre principalii jucători în domeniul energiei solare și al tehnologiei verzi din România se implica activ în promovarea beneficiilor energiei verzi în unitățile de învățământ din zone rurale defavorizate din județul Vâlcea.

Astfel, cu ajutorul Genway Romania, câteva din unităţile de învăţământ vor reuşi să îşi reducă semnificativ cheltuielile cu energia electrică, sistemele fotovoltaice instalate având capacitatea de a acoperi o parte din necesarul anual de energie electrică.

Unităţile de învăţământ cuprinse în prima fază a proiectului sunt: Școala Gimnazială Comuna Roșiile, Școala Gimnazială Comuna Nicolae Balcescu, Școala Gimnazială Comuna Budesti

Educația este una dintre cele mai prețioase resurse pe care o putem oferi copiilor noștri, iar energia solară reprezintă un pas important spre un viitor mai sustenabil.

Prin această inițiativă, ne propunem să le oferim copiilor noștri dreptul de a învăța într-o școală cu dotări care  promovează importanța energiei regenerabile.

Sistemul fotovoltaic include panouri fotovoltaice și echipamente de ultima generație, dotări specifice necesare pentru obținerea de energie din surse regenerabile destinate consumului propriu.

Cateva detalii tehnice despre sistemele instalate în școli:

Panouri fototovoltaice monocristaline Ja Solar 385wp montate pe acoperiș înclinat
Invertoare Fronius Symo 10 cu modul de comunicatie Datamanager integrat
Contoare inteligente Fronius de măsurare a energiei electrice
Tablou de protecție DC și AC – Suntree.
Productie anuala estimata in fiecare școala: 12.278,68 kWh

Grupul Genway este partener și distribuitor pentru producători de top din domeniu: Fronius, Huawei, Ja Solar, Trina solar, BYD și SunTree;
Instalarea sistemelor fotovoltaice se face doar cu echipele proprii, instruite constant, atestate ANRE tip E1 și E2 care le oferă posibilitatea de a proiecta și executa lucrări la orice nivel de tensiune.

Proiectul, intitulat „Educație Școlară Sustenabilă” este finanțat în totaliate de Genway

Suntem mândri că putem să contribuim la educarea generațiilor viitoare în spiritul responsabilității față de mediu. Suntem convinși că acest sistem fotovoltaic nu numai că va ilumina sălile de clasă, ci și mințile și inimile copiilor noștri, inspirându-i să devină cetățeni conștienți și implicați.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat în acest proiect și așteptăm cu nerăbdare să vedem cum această inițiativă va schimba în bine viața copiilor noștri și a comunității noastre. Împreună putem face o lume mai bună pentru cei mici!“ a precizat dl Alexandru Popa reprezentantul Genway

Prin această inițiativă, Genway îți propune să le ofere copiilor din mediul rural dreptul de a învăța într-o școală cu dotări care  promovează importanța energiei regenerabile. Genway oferă consultanță gratuită în alegerea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru unitățile de învățământ

În domeniul sistemelor fotovoltaice Genway a derulat deja peste 4900 de proiecte rezidentiale si pentru uz industrial pe care le-a gestionat încă din faza de idee până la obținerea certificatului de racordare.
 

EducațieSustenabilă #EnergieSolară #CopiiiSuntViitorul