Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

L-AȚI VĂZUT? Bărbat din Sfântu Gheorghe, dispărut la Vâlcea

UPDATE 30.03.2021: În noaptea de 29/30 martie a.c., bărbatul a revenit la domiciliul din comuna Oteșani, declarând că s-a aflat în zona împădurită a comunei. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni. La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției 7 Poliție Rurală Măldărești, Serviciului Criminalistic, Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și reprezentanți ai autorității locale. 

UPDATE VIDEO:  Activitățile de căutare a bărbatului din Sfântu Gheorghe beneficiază și de sprijinul unui elicopter M.A.I. și de reprezentanții Asociației Salvatorilor Voluntari 4×4. Căutările se desfășoară într-o zonă împădurită din apropierea locului de unde a dispărut bărbatul.

*****

Polițiștii vâlceni fac cercetări pentru depistarea unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, care a plecat la data de 28 martie a.c. și nu a fost găsit până la momentul prezent.

Polițiștii au fost sesizați la data de 29 martie a.c., cu privire la faptul că AGAMARIUS CIPRIAN, ce se afla în comuna Oteșani, la locuința unchiului său, a plecat de la locuință fără a se cunoaște direcția de deplasarea și nu a mai revenit.

Acesta are o înălţime de 1,75 m, greutate 70 kg, păr negru, ochi căprui. În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș de culoare neagră, blugi de culoare albastru închis și adidași albaștrii închiși.

Bărbatul nu este la prima plecare de genul.

În cazul în care aveți informații, vă rugăm să apelați numărul unic de urgență112 sau să anunțați cea mai apropiată secție de poliție!