Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Aflat tot timpul în campanie electorală, Neagoie, baronul din Ionești, a asfaltat terenul cetățenilor!

Zilele trecute, am intrat în posesia unor documente care atestă că unele din terenurile asfaltate de curând de primăria Ionești, condusă de Constantin Neagoie, nu erau drumuri agricole, ci terenuri agricole aflate în proprietatea unor cetățeni ai comunei. Cu toate acestea, la sărbătoarea Toamna Merelor, Neagoie și-a permis să sară din nou la gâtul fostului primar, Ion Cătănoiu, acuzându-l public de faptul că și-a auto-însușit titlul de arhitect-șef al comunei, deși habar nu are despre ce vorbește. De fapt, Neagoie este cel rupt de realitățile din comuna Ionești, ale cărei probleme pretinde că le cunoaște mai bine ca oricine, deși am auzit că nu trece prin primărie decât să semneze statele de plată a salariilor.
În schimb, are pretenții ca cetățenii să se închine în fața lui pentru asfaltul turnat prin comună, așa cum a văzut el la știri că proceda un cetățean de prin Dumnezeu știe ce văgăună.
„Ați văzut la televizor cum se închina omul acela când au venit mașinile de asfalt? Nu ar fi frumos să fie și la noi la fel? La noi, în schimb, este unul, Turbatul i se spune, și îmi este clar acum de ce i se spune așa, care a apelat la fostul primar care se crede arhitectul șef al comunei și s-au pus în fața mașinilor de asfalt, în loc să îmi mulțumească, acuzându-mă că le violez terenul.”, a spus Neagoie într-un discurs plin de greșeli gramaticale, dezacorduri și inepții, susținut pe scena de pe stadionul comunal, cu prilejul sărbătorii Toamna Merelor, acuzându-i astfel pe consilierii PSD de la Ionești că se opun asfaltării comunei.
Mai scandalos este că singurii invitați ai primarului Neagoie la această sărbătoare, erau liderul județean al PSD, totodată și președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu și parlamentarul PSD Eugen Neață, însă deși era încadrat de cei doi pe scenă la momentul la care făcea aceste declarații pe un ton care arăta că este mai turbat edilul decât cetățeanul pe care îl acuza că s-ar fi pus în fața mașinilor de asfalt, cei doi social-democrați efectiv au lăsat privirile în pământ și nu au îndrăznit să îl contrazică. Noi am îndrăznit însă să ne documentăm și am aflat că cetățeanul cu pricina nu este „turbat” și nici nu se numește așa. Se numește Vlădulescu T. Marin și deține acte din care reiese că este proprietar pe terenul pe care primarul Neagoie vroia să îl asfalteze, considerându-l drum agricol.

Preoții care refuză să îi facă propagandă electorală, goniți din comună

Aflat într-o permanentă campanie electorală, primarul Neagoie a atacat pe toată lumea care refuză să îi facă propagandă, transformând, ca de fiecare dată, sărbătoarea comunei în scena jignirilor și a cultului personal. După fostul primar Ion Cătănoiu, a venit rândul preotului Cătălin Deaconu: „M-am dus și eu la preotul acesta ca, după slujba de duminică, să stau și eu puțin de vorbă cu cetățenii al căror primar sunt. Și ce credeți că a făcut acest preot? A fluierat în biserică și acum, prea sfințitul vrea să îl dea afară. Au venit mulți oameni la mine și m-au rugat să insist eu pe lângă prea sfințitul Varsanufie ca să îl lase și pe el să slujească în continuare aici, în sărăcia lui. Păi cum să mă duc eu? Dacă aș vrea, aș putea, dar cum să îl ajut eu, când el nu m-a lăsat și pe mine să le spun oamenilor două cuvinte în biserică!”, a spus baronul de la Ionești, pe scenă, în fața a sute de oameni, fără nicio jenă și fără a-i păsa măcar de faptul că, în biserică, propaganda electorală este strict interzisă. Nu mai spunem că legea interzice campania electorală făcută în afara perioadei legale de o lună înainte de fiecare examen electoral.