Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENȚIE VÂLCENI! 17 MAI-BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ, Vâlcea

În data de 17 mai 2023, începând cu ora 9.00, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă la sediul Universității „Constantin Brâncoveanu” din Râmnicu Vâlcea, B.dul N. Bălcescu, Nr.39, Județul Vâlcea.
Organizarea periodică a bursei locurilor de muncă reprezintă una dintre măsurile active de combatere a şomajului si constă în întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă şi sporirea în acest fel a şanselor de ocupare pe piaţa muncii a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.
Şi în acest an, la eveniment sunt aşteptate să participe persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu
posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să intre în contact cu angajatorii prezenţi şi pot identifica cât mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursă pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.
Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la
Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă
vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de
Muncă Valcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituţiei –[email protected]