Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: Arhiva Vocea Valcii

Primarul Chelchea din Berbeşti: Dacă PNL nu mă vrea, voi candida de la ALDE

FOTO: Arhiva Vocea ValciiPrimarul oraşului Berbeşti, judeţul Vâlcea, liberalul Vintilă Chelcea, care tocmai a început cel de-al treilea mandat, s-a înscris în competiţia internă de la PNL pentru poziţia a treia la Camera Deputaţilor. Pentru aceeaşi poziţie, s-au mai înscris în competiţie şi Ion Bîzîc, cel care a pierdut alegerile la Băbeni şi Samoil Vâlcu, fost deputat PDL.

Primarul Chelcea din Berbeşti este convins că va fi votat de colegii săi primari şi preşedinţii din organizaţii, mai ales că el este cel care a înfiinţat Galul din sudul judeţului, al cărui preşedinte şi este, structura din care fac parte 18 localităţi din zona Berbeşti. Galul se numeşte Cerna Olteţ şi a luat fiinţă anul trecut pentru ca primarii din sudul judeţului să acceseze mai repede fonduri europene.

Vintilă Chelcea este unul dintre cei mai activi primari liberali şi susţine că dacă nu va fi lista pentru Camera Deputaţilor, pe poziţia a treia, aşa cum îşi doreşte, va pleca la ALDE, unde a primit propunere chiar din partea lui Călin Popescu Tariceanu. „Eu sunt liberal autentic, însă dacă nu voi fi pe listă, plec la ALDE. Am primit mai multe propuneri de la partide, însă mă voi duce la Tăriceanu. Aştept votul de mâine seară şi apoi iau decizia”, ne-a declarat primarul Chelcea.