Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Niculina Stoian, scandal cu poliţia la Ioneşti!

Artista Niculina Stoican s-a luat la ceartă cu polițiștii din județul Vâlcea! Cu nervii întinși la maximum, aceasta a fost la un pas să se ia la bătaie cu oamenii legii, care în loc să deblocheze circulația, stăteau și ascultau muzică. Artista era invitată la zilele comunei Ionești, festivalul Toamna Merelor, care a avut loc în data de 10 septembrie 2017, să cânte şi a fost nevoită să lase maşina foarte departe de scenă.

„În primul rând, poliţia trebuie să ne slujească, da, că asta scrie în fișa postului, (…) poate nu s-au uitat, să se uite și să înțeleagă. Tot ce se vede aici e foarte bine organizat, în afară de poliție, (…) s-a blocat intersecția, am venit pe jos, domnii polițiști stateau aici, 5 erau, (…) și când i-am rugat frumos să desfacă acolo intersecția mă întreabă dumneata cine ești, (…) eu sunt un cetățean, încerc să vă explic că s-a blocat intersecția, dumnealor stăteau și ascultau muzică.”

Cântareata a ținut să le transmita si un avertisment oamenilor legii.

„Mi-ar fi fost mai bine dacă îl și băteam, dar mă gândii că mă ceartă domnul primar și zic lasă, decât să mă cert cu primarul mai bine nu bat polițistul, dar îl bat data viitoare, îl prind eu pe undeva.”

Chiar dacă a început concertul cu o nemulțumire, artista a făcut atmosfera, ca de obicei, și a scos toți locuitorii la joc.