Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viitorul sună bine la CSM

Tehnicianul Alex Pelici a decis să abordeze meciul amical cu Juventus București cu o echipă formată doar din juniori, excepție făcând doar Răzvan Dâlbea, cel care nu va putea juca în primul meci oficial, de la Târlungeni, conform înțelegerii dintre cele două cluburi. Oficialii vâlceni se așteptau la 90 de minute dezechilibrate, având în vedere că gruparea bucureșteană este una experimentată și se află pe primul loc în eșalonul al treilea. Nu a fost deloc așa și tinerii CSM-ului au dominat prima parte a întâlnirii, compensând handicapul de experiență cu un plus de dăruire și o poziționare perfectă.

CSM a deschis scorul prin Radu Georgescu după o fază bine lucrată. La pauză a fost egalitate, oaspeții finalizând cu gol o acțiune de contraatac. Ostilitățile s-au desfășurat asemănător și în partea a doua a întâlnirii, juniorii CSM-ului luând, din nou, avantaj pe tabela de marcaj după lovitura de cap din interiorul careului a lui Robert Bratu, fotbalist care deja a debutat pentru echipa de seniori. La final a fost 2-2, rezultat cât se poate de bun pentru juniorii CSM-ului. Echipa vâlceană a început în formula: Marinoiu – Tisoaica, B. Popescu, Bratu, Roșianu, M. Ion, Piscanu, Dâlbea, Georgescu, Ștefan și Trabalka.

Pe parcursul meciului au mai intrat: Ludușan, C. Popescu, Horumbă, Duminică, Pițoiu, Chiripu și Petrescu. „Copiii s-au descurcat foarte bine, au avut multă ambiție. Pot ajunge să joace la echipa mare mulți dintre ei dar nu imediat, având în vedere că CSM se luptă pentru primele locuri ale clasamentului„, ne-a declarat la final tehnicianul juniorilor republicani A de la CSM, Gabriel Mangalagiu.