Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Proiect de suflet pentru persoanele cu dizabilităţi organizat de Asociaţia „Ridică-te şi Umblă” şi DJST

În data de 12.06.2016, duminică, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea a participat la lansarea activităţii Asociaţiei „Ridică-te şi Umblă”. La întrunirea organizată la Sala Sporturilor Traian, au participat aproximativ 40 de persoane cu dizabilităţi, însoţitori şi oficiali. Timp de 3 ore s-au putut auzi poveştile cutremurătoare care le-au marcat pentru totdeauna existenţa semenilor noştri. Pe lângă sentimentul de descărcare, comunicarea cu un seamăn care înfruntă aceleaşi probleme i-a făcut pe cei cu nevoie speciale să-şi aducă aminte că nu sunt singuri.

În cadrul acestui eveniment au au lipsit nici momentele muzicale, oferite de eleva Denisa Preoteasa, de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea, care a încântat auditoriul cu acorduri de pian, ale muzicii clasice.

De departe, cel mai gustat moment, a fost acela al prânzului, unde pe lângă socializare, toţi participanţii s-au putut bucura de o masă copioasă, oferită de sponsorul Sano-Vita.

Pentru cei interesaţi următoarea întâlnire va avea loc în data de 3 iulie, începând cu orele 13.00. Pentru detalii şi înscrieri pentru următoarele întâlniri, pot fi contactaţi responsabilii de zonă, Ion (Bebe) Dumitru – 0744838769 şi Gliogoraş Drugea (persoană cu dizabilitate) – 0769000700, Emanuel Unteşu – 0765527102 .

D.J.S.T. Vâlcea are în vedere în mod special integrarea şi implicarea oamenilor cu dizabilităţi, aceste perle nedescoperite, în cât mai multe evenimente cu caracter sportiv şi social-educativ.