Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Centrele SANMED au fost preluate de AFFIDEA ROMÂNIA

Affidea România, parte a Grupului Affidea, cel mai mare operator și furnizor european de servicii medicale de diagnostic imagistic, medicină nucleară și tratament al cancerului, a preluat integral centrele SANMED, cel mai important furnizor de servicii medicale din zona Olteniei, anunță compania prin intermediul unui comunicat de presă.

SANMED a luat ființă în anul 2002, la Râmnicu Vâlcea, devenind rapid unul dintre primii furnizori de servicii medicale private de sănătate din municipiu. În prezent, compania SANMED are trei centre: centrul de diagnostic imagistic Râmnicu Vâlcea, Centrul de diagnostic imagistic Slatina și Centrul medical Râmnicu Vâlcea. Compania are peste 100 de angajați și colaboratori.

Peste 17.500 de pacienți/an au apelat la serviciile medicale ale profesioniștilor SANMED din cele două centre de diagnostic imagistic, iar la Centrul Medical Râmnicu Vâlcea au fost tratați 50.000 de pacienți/an.

”2015 este un an extrem de ambițios pentru Affidea, an în care ne vom mări substanțial prezența pe piața din România. Pașii făcuți până acum – adoptarea noului nostru brand la nivel global, Affidea, deschiderea centrului de imagistică în cadrul Policlinicii Regina Maria Floreasca și achiziția celor 3 centre SANMED, extrem de importante în această regiune a țării – ne oferă o perspectivă promițătoare de creștere.

Suntem onorați că SANMED, o companie recunoscută pentru calitatea serviciilor medicale oferite pe plan local, face acum parte din echipa noastră. Ne dorim să fim prezenți în toate regiunile țării cu serviciile de excelență oferite de Affidea. Investițiile de anul acesta presupun noi achiziții, deschiderea altor centre noi Affidea, dar și investiții continue în cele mai moderne și eficiente tehnologii medicale de radiologie imagistică și medicină nucleară și, totodată, în cele mai înalte standarde și proceduri pentru deplina siguranță a pacienților”, a declarat Radu Gorduza-Lupu, CEO Affidea România.

”Alăturarea noastră echipei Affidea România reprezintă o oportunitate pentru SANMED de a face parte dintr-un grup care este lider pe piața serviciilor de diagnostic imagistic, medicină nucleară și tratament al cancerului din Europa, ceea ce ne va permite o mai bună deservire a pacienților noștri din zona Vâlcea și Olt, unde SANMED este prezent.

Privim cu încredere viitorul, având certitudinea că îmbinarea excelenței serviciilor medicale cu infrastructura la standarde internaționale, calitatea profesională a angajaților și know-how-ul unui jucător de top din Europa, cu o rețea extinsă și afiliați de renume, este rețeta perfectă pentru dezvoltarea în continuare a business-ului SANMED”, a declarat Anișoara Antonescu, Director General SANMED.

Centrele SANMED vor funcționa în continuare sub același nume, urmând ca alinierea la brandul Affidea să fie realizată într-o etapă viitoare.

Recent, compania Euromedic și-a schimbat numele în Affidea, aliniindu-se procesului de rebranding de la nivelul Grupului Affidea din care face parte, decizia de schimbare a numelui venind din nevoia de a sublinia unicitatea companiei pe plan internațional, dar și din dorința la nivelul Grupului Affidea de a construi un brand global, cu o identitate unică, puternică, în acord cu valorile companiei.