Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Actor din ”Inimă de țigan”, rănit în incendiul de la COLECTIV

Numărul morților din incendiul de la clubul bucureștean Colectiv a ajuns la 60, însă există și persoane care au scăpat cu viață din clubul groazei, deși imaginile de coșmar îi vor urmări toată viața. Printre răniții mai puțin grav se numără și actorul Cătălin Scânteie, care a a jucat și în telenovela ”Inimă de țigan” și soția sa Sandra. Chiar dacă au fost răniți, acum, cei doi se simt mult mai bine și sunt recunoscători pentru faptul că au rămas în viață și se pot bucura de băiețelul lor.

„Ne simtim bine, dar in recuperare. Nu mai exista acele dureri de la inceput, dar suntem pe drumul cel bun. Azi (miercuri n.r) i-au „eliberat” si ei o mana, i-au dat bandajul jos. Revenim la spital o data la 2-3 zile, fie pentru kinetoterapie, fie pentru schimbarea bandajului, pentru a se vedea evolutia ranilor.

Mai pe romaneste, din pacate mai e mult pana departe. In 3-4 sau 6 luni speram sa ne facem bine. Eu sunt un pic inaintea ei. Ea a avut arsuri mai mari pe tot bratul pentru ca in Colectiv a stins tricoul unui copil / adolecscent. Speram sa traiasca”, a declarat Catalin Scanteie, pentru CANCAN.ro.