Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Dumitru Lovin vrea în Parlament! Va deschide lista ALDE pentru Camera Deputaților

Co-președintele ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că partidul pe care îl conduce va candida singur la alegerile parlamentare și că ulterior este deschis la negocieri, primul partener fiind PSD-ul. Deocamdată, ALDE se pregătește pentru alegerile parlamentare, iar Dmitru Lovin este decis să câștige un mandate de deputat. Asta, dacă nu cumva, o să-I strice ploile, cei de la București. Nu este exclus ca pe lista de la Vâlcea, pe prima poziție și singura la care pate spera ALDE, să se materializeze vreun Chițoiu sau vreun Andrei Gerea sau poate, cine știe, chiar Cătălin Harnagea.

”Până pe 15 septembrie se vor stabili candidații, criteriile vor fi de performanță, nu vom pune pe listă oameni care nu am competența necesară , însă indiferent de propunerile noastre, ultima decizie aparține Bucureștiului. Așa că s-ar putea ca ceea ce vorbim noi la Vâlcea să nu coincidă cu ceea ce se dorește de la București.

Exclus să vină vreun parașutat pe lista de la Vâlcea. Voi deschide lista de deputați, la Senat vom mai vedea, Adrian Bușu va fi primul pe listă. Știu că deranjează pe foarte multă lume, dar eu voi fi în capul listei la Camera Deputaților”, susține co-președintele ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin.

Ca și țintă electorală, ALDE Vâlcea are planuri mari. ”Dacă la alegerile locale am obținut 6,9%, în condițiile în care am început destul de târziu și foarte multă lume nu a știut că există și formațiunea ALDE, acum, la parlamentare sperăm la un scor între 8 și 10%”, a completat Dumitru Lovin.