Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Uite cine vorbeşte! Ion Nicolae: „Îmi doresc să nu mai avem un oraş de primari puşcăriaşi”

„Dinţişorul” se visează iar primar şi şi-a început deja campania electorală, atacându-l pe Mircia Gutău şi făcând pe „lupul moralist”.

Este destul de bizar să auzi o astfel de afirmaţie, ca cea din titlu, din gura unuia ca Ion Nicolae. Cine nu l-ar cunoaşte, ar zice că, domne’, omul este integru, nepătat, un model de politician pe care trebuie orice tânăr să-l urmeze. Dar, de unde aşa ceva! Ion Nicolae, ştiut şi ca „Dinţişorul de aur”, este un personaj dubios de pe scena politică vâlceană, hulit şi îndepărtat de mai toate partidele politice la care a trecut. Şi nu pentru că era el prea bun pentru ei, ci pentru că „Dinţişorul” este un personaj controversat, iar nu de puţine ori a fost acuzat de jocuri de culise murdare, dar şi de alte matrapazlâcuri, să spunem aşa, financiare.

Dispărut o bună perioadă din viaţa politică, Ion Nicolae a revenit în forţă săptămâna trecută şi nu oricum, ci într-o conferinţă de presă a Partidului Liberalilor Reformatori (PLR) – Filiala Vâlcea, acolo unde susţine că este unul din liderii partidului lui Tăriceanu. Aşadar, acum că şi-a găsit partid, „Dinţişorul” a început şi campania electorală, ştiindu-se faptul că el se vrea primar al Râmnicului, fiind un vis mai vechi de-al său. Nicolae este conştient că Mircia Gutău poate candida în 2016 şi de aceea a început atacurile sub centură la adresa acestuia, acuzându-l de vrute şi nevrute şi susţinând că îşi doreşte un oraş fără primari puşcăriaşi. „Municipiul Râmnicu Vâlcea a fost introdus în polul de dezvoltare european ca să poată beneficia de fonduri nerambursabile de către Călin Popescu Tăriceanu, la intervenţia subsemnatului. Cel care a făcut munca, care a discutat şi a luat ideea am fost eu. Dacă nu venea cu câteva propuneri, nu puteam să fim la acelaşi nivel cu Timişoara, cu Braşov, cu Cluj sau Piteşti şi Ploieşti. Acum, în primul rând îmi doresc ca municipiul Rm. Vâlcea să fie în rândul municipiilor de judeţ de elită. Îmi doresc să nu mai avem un oraş de primari puşcăriaşi şi să fim recunoscuţi în toată ţara că noi, Rm. Vâlcea, avem, numai primari puşcăriaşi. Ştiu că, într-adevăr, în municipiul Rm. Vâlcea am avut puşcărie şi a fost demolară, dar sper că nu trebuie neapărat aşa ceva” – a declarat auto-proclamatul lider al PLR – Filiala Vâlcea, Ion Nicolae.