Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ştefan Prală a participat la ziua comunei Copăceni

Candidatul Partidului Democrat Liberal Vâlcea la Parlamentul European, Ștefan Prală, s-a aflat duminică, 27 aprilie 2014, în mijlocul locuitorilor comunei Copăceni cu ocazia zilei localităţii.

Acesta a profitat de ocazie pentru a intra in dialog cu cetăţenii, urmărind să le afle problemele şi să găsească soluţii pentru rezolvarea acestora.

Staful de campanie a împărţit materiale promoţionale cu programul electoral al acestuia, căutând să convingă locuitorii comunei Copăceni că PDL reprezintă soluţia viabilă pentru a aduce Europa acasă.

Ştefan Prală şi echipa de campanie au vizitat târgul de la Ioneşti

Sâmbătă, 26 aprilie 2014, în localitatea Ioneşti, candidatul PDL Vâlcea la alegerile europarlamentare, Ştefan Prală, a avut prima întâlnire oficială cu electoratul.

Însoţit de staff-ul de campanie, şi de către deputatul Romeo Rădulescu, Ştefan Prală a vizitat târgul de la Marcea. Aici a stat de vorbă cu producătorii, cu comercianţii, dar şi cu cetăţenii veniţi la cumpărături. Aceştia şi-au spus problemele cu care se confruntă, dar şi ce aşteaptă de la viitorii europarlamentari, Ştefan Prală fiind plăcut impresionat de căldura cu care l-au primit locuitorii comunei Ionești.