Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SENZAŢIONAL: Deputatul Mazilu îi urează succes lui Costi Rădulescu!

Astăzi se va decide cine conduce PSD Vâlcea pentru următorii 4 ani de zile. Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Vâlcea se anunţă a fi un eveniment extrem de interesant, mai ales că vor participa aprox. de 700 de social-democraţi.

Deocamdată, în competiţie s-au înscris preşedintele interimar al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu şi senatorul Laurenţiu Coca.

Cu câteva ore înainte de alegeri, pe pagina de socializare a deputatul Constantin Rădulescu, colegul său de parlamanent, deputatul Dan Mazilu îî urează succes în competiţia internă din interiorul PSD Vâlcea.

„Alegerile interne de astăzi vor scrie istoria PSD la Vâlcea de acum încolo, dar si pe cea a coalitiei cu UNPR. Este un moment important nu doar pentru toți membrii PSD și UNPR, ci și pentru toți vâlcenii!

Pe deputatul și colegul meu, Costi Rădulescu, il cunosc de multi ani. Este la fel de adevărat că tot despre o bună colaborare pe mai multe niveluri si la fel de productiva pot vorbi și în cazul contracandidatului lui Laurențiu Coca.

Imi doresc ca PSD Valcea sa dea partidului o echipă de valoare, cu greutate, dar și transparentă, un partener de încredere pentru UNPR pentru drumul lung pe care îl mai avem de parcurs împreună ca si coalitie.

Ii urez mult succes colegului meu, deputatului Costi Rădulescu, in competitia interna de la PSD”!, a comentat deputatul Mazilu.