Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Senatorul Adrănel Cotescu: „Vă invit să fim cu toţii mai buni şi mai înţelepţi în a-i ierta şi îndruma pe cei care greşesc”

Iată-ne la un an de la alegerile parlamentare din 2012. Mulţumesc încă o dată tuturor celor care s-au prezentat la urne şi şi-au exercitat astfel un drept fundamental, indiferent de opţiunea politică.

Este bine să ne exprimăm în acord cu drepturile, libertăţile şi responsabilităţile pe care le avem; să acţionăm ori de cate ori aderăm la o cauză, avem o idee, dorim să avem iniţiativă, şi nu doar cu ocazia alegerilor. Prin urmare, vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi contactat şi care aţi avut încredere în mine pentru a-mi transmite probleme, frământări ale dumneavoastră, dar şi idei şi propuneri constructive.

Pentru mine, în calitate de senator al colegiului nr. 3, acest an a fost unul cu provocări, mai ales că mi-am propus să menţin un echilibru între activitatea din cadrul Parlamentului şi dorinţa de a fi în permanentă în legătură cu cetăţenii din colegiul Râmnicu Vâlcea, dar şi cu cei din restul judeţului. Dacă am reuşit, numai dumneavoastră îmi puteţi spune.

Având în vedere că suntem în prag de sărbători, bilanţul primului an de activitate parlamentară am să îl prezint la începutul lunii ianuarie, odată cu reluarea activităţii, prin intermediul unui raport detaliat, aşa cum v-am obişnuit. Acum, mă limitez în a vă spune că am încercat să mă implic şi să găsesc soluţii problemelor care mi-au fost comunicate (sociale, economice, culturale). Am răspuns de asemenea şi solicitărilor de explicaţii asupra politicii guvernului în probleme importante ale activităţii sale.

În ceea ce priveşte progresele pe care le-a făcut Guvernul României anul acesta, aş putea spune că «întotdeauna e loc de mai bine», mai ales în ceea ce priveşte investiţiile; aşa cum am mai afirmat, acestea reprezintă cheia ieşirii din criza economică. Dar, putem recunoaşte împreună că s-au făcut paşi importanţi în alte domenii de interes: învăţământ, sănătate, muncă. Vă asigur că, în calitate de senator voi sprijini în continuare proiectele guvernului, dar voi şi interveni de câte ori voi considera necesar.

Aflându-ne în prag de sărbători, vă invit să fim cu toţii mai buni şi mai înţelepţi în a-i ierta şi îndruma pe cei care greşesc. Vă doresc să aveţi parte de zile de sărbătoare minunate şi să vă bucuraţi sănătoşi de anul care vine, mai înalt în aspiraţii, mai bogat în împliniri!

Crăciun fericit şi la mulţi ani!

Marin Adrănel Cotescu

Senator de Vâlcea