Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Se cere impetuos organizarea unui congres la PSD

Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social, consideră oportună organizarea Congresului Extraordinar al PSD în prima parte a lunii octombrie. Mai multe voci din PSD, inclusiv membri ai Executivului au cerut categoric organizarea unui asemenea eveniment

Liviu Pop este al treilea ministru, după cel al Comunicațiilor și cel al Economiei, care se exprimă în favoarea organizării rapide a unui congres.

”Chiar daca nu sunt membru al PSD decat de trei ani, consider ca este oportuna organizarea Congresului cat mai curand. Cu cat acesta va avea loc mai repede, cu atat ne vom putea mobiliza mai bine si ne vom putea pregati mai serios pentru alegerile locale si parlamentare din 2016”, a declarat Pop.

”Trebuie sa ne consolidam pozitia interna si sa intram in 2016 cu o conducere definitiva. In egala masura, vom reusi sa sustinem Guvernul in implementarea Codului Fiscal, a Legii salarizarii unitare in sistemul bugetar, a pachetului de legi privind achizitiile publice si a Legii bugetului de stat pentru 2016”, a mai spus ministrul.