Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săraru INCOMPATIBILUL sfidează ANI! Fostul primar din Șirineasa candidează din nou din partea PNL

Biroul Politic Judeţean al PNL Vâlcea a validat candidatura lui Dan Săraru pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2015. Săraru, care şi-a pierdut mandatul de primar al localităţii Şirineasa din judeţul Vâlcea, va fi candidatul PNL, după cum au decis liderii liberali întruniţi în şedinţa din data de 12 februarie 2016.
Se pare că o condamndare la Înalta Curte nu este privită de la liderii liberali de la Vâlcea în contrapondere cu minunatele criterii de integritate, impuse de la vârful PNL și astfel un primar care și-a pierdut mandatul poate să candideze din nou, cu girul liberalilor. 

Amintim că în data de 25 mai 2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat în mod irevocabil asupra dosarului de incompatibilitate al primarului din comuna Şirineasa, anulând în parte raportul întocmit de inspectorii ANI. Decizia Înaltei Curţi arată că s-a anulat doar partea din raport care se referă la incompatibilitatea dintre funcţia de primar şi cea de reprezentant al Comunei Şirineasa în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. APAVIL S.A. Vâlcea. Restul acuzaţiilor inspectorilor ANI s-au dovedit a fi veridice, astfel că primarului din Şirineasa nu-i rămâne de făcut decât să aştepte poştaşul care-i va duce în plic ordinul prefectului de eliberare din funcţie.