Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Maşina deputatului Rădulescu, ATACATĂ CU GLOANŢE

Deşi povestea pare desprinsă dintr-un film de acţiune, ceea ce i s-a întâmplat deputatului Rădulescu nu este ficţiune. Automobilul personal al acestuia a fost vandalizat, asupra maşinii trăgându-se nu mai puţin de 7 gloanţe, scriu jurnaliştii de la sursata.ro.

Deputatul argeşean Cătălin Rădulescu este decis să depună plângere pentru atac armat și distrugere de bunuri, și, de asemenea, va cere protecţie pentru el şi familia lui pentru atacul, deocamdată cu autori necunoscuţi, asupra autoturismului său.

Întors din vacanţă din Israel, deputatul Rădulescu şi-a găsit maşina vandalizată în parcarea unui hotel din Bucureşti, acolo unde o lăsase la plecare. Acesta a sesizat că asupra maşinii, mai precis în geamul din stânga spate, s-a tras de 7 ori cu un pistol, deputatul considerând că gloanţele au fost de cauciuc.

Aflat la ședința Comitetului Executiv PSD, la Vaslui, deputatul Cătălin Rădulescu le-a spus jurnaliştilor că primeşte aproape zilnic ameninţări de la persoane, despre care el crede că sunt puse de cineva.

“Este regretabil că într-un așa zis “stat de drept” am ajuns ca în statele mafiote unde politicienilor integrii și vocali ori li se fac dosare penale ca să fie scoși din viața politică, ori în mod mafiot, clasic (așa cum mi se întâmplă mie acum), sunt amenințați telefonic sau mai grav, se trage cu pistolul în mașină pentru a fi intimidați.

Nu vor reuși niciodată să mă intimideze însă ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o amenințare directă către mine și familia mea. Luni voi depune o plângere pentru atac armat și distrugere de bunuri, și voi cere protecție pentru mine și întrega familie. Așa cum mulți o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securitic al procurorilor staliniști, care folosesc metode vechi, staliniste, să amenințe și să îndepărteze liderii politici demni și naționaliști, patrioți, care nu vor ca țara lor să fie o colonie ci o țară independentă.”- a declarat deputatul Cătălin Rădulescu pentru sursata.ro.