Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: psd.ro

Liviu DRAGNEA relansează TSD-ul

Foto: psd.roDupă ce a fost ales preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea a explicat, într-o conferinţă de presă, care este linia pe care va merge partidul de acum înainte. Liderul social-democrat spune că se bazează atât pe vechea „gardă” a PSD, cât şi pe „lupii tineri”. Cât despre aceştia din urmă, Liviu Dragnea crede într-o relansare a TSD, care acum nu mai are aceeaşi vervă ca înainte.

Dragnea crede că trebuie atraşi cât mai mulţi tineri în partid, dar, în acelaşi timp, trebuie şi lansaţi câţiva tineri de perspectivă.

„Vreau să mă gândesc la generații. (…) Nu cred că este bine ca experiența politică a unor oameni care au condus acest partid de-a lungul timpului, așa cum sunt Ion Iliescu, Adrian Năstase, (…) să nu fie folosită. De asemenea, este vorba de promovarea în mod efectiv a tinerilor. Tinerii din generația lui Victor Ponta au urcat deja în echipa mare. La TSD a rămas numai Mihai Sturzu, care este un om în care am foarte mare încredere, dar trebuie reîmprospătată garnitura de tineri din TSD” – a spus Liviu Dragnea.