Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

LIVIU DRAGNEA: Guvernul a căzut din motive ce n-au legătură cu guvernarea!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost cel care a anunţat pentru prima dată căderea guvernului Ponta. Anunţul a fost făcut la Palatul Parlamentului în dimineaţa zilei de miercuri, 4 noiembrie 2015, iar în urma demisiei premierului, tot guvernul a fost dizolvat.

Tot Dragnea şi-a asumat şi-a asumat şi discuţiile cu parlamentarii PSD, deputaţi şi senatori. La finalul întâlnirii, Dragnea a spus că aceştia sunt foarte supăraţi pentru că guvernul Ponta a demisionat din motive care sunt independente de actul de guvernare.

„Din punctul meu de vedere cea mai importantă este stabilitatea ţării. Trebuie să ne gândim ca tara trebuie guvernata, spun asta a doua oară. Suntem cea mai stabilă ţară din aceata zona cu o dinamica putin stiuta. O solutie care sa aiba in spate o solutie. Colegii mei erau foarte suparati ca acest Guvern a trebuit să plece din alte motive faţă de cele care tin de guvernare. Nimic nu va mai fi la fel, anul 2016 este anul in care pregatim o noua guvernare”, a spus Dragnea, după intalnirea cu parlamentarii PSD.