Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Liberalii din Râmnicu Vâlcea cer taxe şi impozite la nivelul anului 2017

Liberalii vâlceni cer mai multă transparență în gestionarea banului public la Râmnicu Vâlcea. În cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Victor Giosan, a declarat că bugetul ep anul 2018 a fost prezentat sumar la dezbaterea publică care a avut loc la cinematograful „Geo Saizescu” şi că nu se înţelege cum se vor aloca fondurile pe anumite proiecte.

Preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea a spus că respinge în mod categoric creşterea taxelor şi impozitelor, afirmând că administraţia publica locală putea funcţiona şi fără această creştere. De asemenea, liberalii au mai susţinut că taxele şi impozitele trebuie să revina la nivelul anului 2017.

„Problema bugetului nu este legată numai de nivelul taxelor şi impozitelor locale. Ceea ce noi am constatat analizând acest buget este deosebit de îngrijorător. În primul rând, el este extrem de sumar prezentat. Cetăţeanul din Râmnicu Vâlcea care vrea să înţeleagă ce se va întâmpla cu banii lui nu prea pricepe mare lucru. Spre exemplu, DADP primeşte peste 30 de milioane de lei şi nu se ştie pentru ce. Câte străzi vor fi reparate, ce se întâmplă cu aceşti bani. Nu există nici un fel de informaţie cu privire la rezultatele care se vor obţine”, a declarat Victor Giosan.

Prim-vicepreşedintele PNL, Bogdan Popescu, a spus că liberalii militează pentru o transparenţă totală a banului public şi că aceştia susţin revenirea taxelor şi impozitelor la nivelul anului 2017. „Aşteptăm şi noi cu interes şedinţa de Consiliu Local să vedem ce decizii se vor lua. Vom acţiona în consecinţă, ne gândim chiar să atacăm în Contencios Administrativ hotărârea de Consiliu Local”, a declarat Bogdan Popescu.