Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Liberalii au trădarea în sânge!

Stenogramele apărute după o şedinţă a liberalilor de la Bistriţa unde şefii Atanasiu şi Petrache le spuneau că PDL nu va avea în veci premier, deşi fără ajutorul lor nu ar fi câştigat Iohannis preşedinţia au creat un adevărat tsumani pe scena politică.

Sebastian Lărăzoiu, fost consilier prezidenţial în timpul lui Traian Băsescu, a scris pe o reţea de socializare că pe el nu-l miră atitudinea liberalilor deoarece aceştia au în spate o adevărată istorie a trădării, iar PNL nu şi-a respectat niciodată cuvântul.

(…) „Mai interesant din toată epopeea asta e altceva. Cum se face politică în România. Câtă lipsă de onoare! Maeştrii nerespectării înţelegerilor de-a lungul timpului au fost liberalii. În 1992 au trădat CDR, în 2000 l-au trădat pe Constantinescu, în 2007 pe Băsescu, în 2012 pe UDMR-işti (să ne amintim că USL a semnat protocol cu ei în septembrie, dar PNL-işti s-au opus să fie luaţi în guvern), in 2014 pe PSD-isti si azi pe PDL-isti”, a postat Sebastian Lăzăroiu pe Facebook.

Asta dacă punem la socoteală doar perioada post-decembristă. Dacă luăm la studiat şi perioada post-belică, liberalii au promovat la examenul trădării. Am mai auzit şi noi destăinuiri ale unor supravieţuitori, cum ţărăniştii erau aruncaţi în temniţe sau la canal, iar liberalilor doar li s-a confiscat averea! Dar aceasta este altă poveste.

Întorcându-ne în zilele noastre, urmaşii lui Brătianu nici măcar nu au ajuns la Putere şi îşi fac planuri cum să-i dea partenerului politic în cap. Cu o asemenea atitudine, pentru mulţi români, Victor Ponta devine din ce în ce mai simpatic.