Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

LAITMOTIVUL PSD: „Băsescu e de vină”

Lansarea candidatului PSD-UNPR-PC la şefia Consiliului Judeţean Argeş, în locul lui Constantin Nicolescu s-a bucurat şi de participarea premierului Victor Ponta, care nu a rata prilejul de a-şi arăta solidaritatea faţă de baronii PSD. „Cred că lumea este alături de voi. (…) oricâte arme au fost folosite împotriva primarilor şi aleşilor voştri. Important e în ce poziţie o să fim după 25 mai, când sunt convins că românii ne vor sprijini la alegeri pentru Parlamentul European. Europarlamentarii noştri se vor duce la Bruxelles să lupte pentru România, nu împotriva ei, cum au făcut-o cei de la PDL. Important este să nu uităm de ce în aceşti nouă ani şi jumătate românii au fost nemulţumiţi şi nedreptăţiţi”, a spus Victor Ponta.

Premierul le-a promis pesediştilor că se va face dreptate până la capăt, însă aceea va veni doar în ziua în care „pe poarta de la Cotroceni va ieşi Traian Basescu şi când se va câştiga această bătălie cumplită”. Eu cred că atunci îi facem dreptate şi lui Costică Nicolescu şi celorlalţi mulţi care nu au putut niciodată să fie învinşi la vot, şi s-a încercat în cazul multora să fie învinşi pe alte căi”, a mai spus Ponta.

În luna februarie, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis că preşedintele, la acea vreme, al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, se află în stare de incompatibilitate şi că trebuie demis.