Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputat Ana Loredana Predescu: „În vizită la o școală privată, regret că nu am avut lângă mine pe doamna ministru, pentru a avea o viziune despre cum ar trebui să arate și o școală publică!”

„Ca deputat, membru în Comisia pentru învățământ, am primit invitația de a merge la o școală privată, nou deschisă, pentru a vedea cum se pregătesc pentru noul an școlar și ce condiții oferă elevilor, dincolo de cele educaționale, care sunt, la rândul lor, excepționale!
Și da, vor avea și uniformă, așa cum au toate școlile private!
La Stat NU se acceptă sa fie obligatorie, fiind evident, ceva comunist…

Recunosc că nu mă așteptam să găsesc în primul rând, în detalii, atât de mult respect și grijă pentru elevi și pentru siguranța lor!
Imaginile sunt mai mult decât grăitoare și singurul meu regret este acela că nu am avut-o alături de mine și pe doamna ministru, pentru a avea o viziune despre cum ar trebui să arate și o școală publică, nu la diferență de un secol!!

Am spus de fiecare dată că fără hârtie igienică, fără săpun și fără capace de wc așa cum arată acum majoritatea școlilor, una dintre ele și Liceul Ioan Petruș din Otopeni, nu din Apuseni, despre ce Românie Educată vorbim?!

Spații aerisite și luminoase, mobilier nou, intrare securizată pe bază de card de elev, ateliere în cadrul școlii, printre care unul de robotică, opționale multiple desfășurate în interiorul școlii, planetariu, seră, băi ca ale unui hotel de cinci stele.Program exclusiv de dimineață, nu in trei schimburi ca la fabrică și ore de 40 min. cum se întâmplă în multe, foarte multe școli, cadre didactice selectate după criterii de performanță.

Cred că imaginile de la https://nordicelite.school/
sunt destul de grăitoare.

Voi reveni și la sfârșitul lucrărilor pentru a vedea rezultatul final, sigur va fi unul spectaculos!” a transmis deputatul Ana Loredana Predescu.