Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Daniela Oteşanu, gazda seminarului „Alegeri Europene – Oportunităţi şi Provocări”

Seminarul ”ALEGERILE EUROPENE-OPORTUNITĂȚI ȘI PROVOCĂRI ”, organizat de OFSD Vâlcea, prin preşedintele Daniela Oteşanu, la Băile Govora, în perioada 22 – 23 martie 2019 s-a dovedit a fi un bun prilej de pregătire pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc în luna mai a acestui an. La invitaţia doamnei deputat Daniela Oteşanu au răspuns colege social – democrate din 12 judeţe ale ţării.
„22-23 Martie, două zile importante pentru OFSD, două zile în care am strâns rândurile, am discutat despre strategii de comunicare și despre provocările din anul 2019, alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale, în cadrul seminarului ” Alegeri europene- oportunități și provocări”. Îi mulțumesc mult doamnei Maria Lazăr, secretar general al OFSD, pentru că a fost lângă mine atunci când am propus ca acest seminar să se organizeze la Vâlcea. Le mulțumesc celor 2 doamne vicepreședinte PSD , Roxana Mînzatu și Mirela Furtună care au făcut loc în programul lor acestei acțiuni. Le mulțumesc doamnelor secretar de stat care au ales ca în aceste două zile să fie alături de noi: Grațiela Drăghici, președinte ANES, Gabriela Coman, Manuela Catrina, Mihaela Voicilă, Lilla Debelka, Mariana Cristea. Mulțumesc colegelor deputat prezente la Băile Govora, alături de noi. A fost o mare bucurie să avem prezente la acest seminar colege din 15 județe: Vâlcea, Argeș, Brașov, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea). Apreciez prezența în mijlocul nostru a colegilor parlamentari de Vâlcea: Bogdan Matei, ministrul tineretului și sportului, Ovidiu Popa, Eugen Neață și Vasile Cocoș.
Îi mulțumesc mult președintelui PSD Vâlcea și președinte al Consiliului Județean Vâlcea, colegul și prietenul nostru Constantin Rădulescu, pentru implicarea în organizarea și desfășurarea acestei acțiuni. A contribuit și am contribuit, împreună cu prietenele mele din OFSD Vâlcea, la realizarea unei acțiuni de succes, marca PSD!”, a declarat preşedinta OFSD Vâlcea, Daniela Oteşanu.

O acţiune de succes a OFSD Vâlcea

Fiind prezentă la acest eveniment, Gabriela Drăghici, preşedinte ANES, a ţinut să precizeze: „Felicitări, Daniela Oteșanu! Astăzi sunt onorată să particip la întâlnirea regională a femeilor social-democrate, organizată de colega noastra, președinta OFSD Vâlcea.
Reuniunea are drept scop pregatirea pentru alegerilor europarlamentare, din perspectiva organizatorică și de structurare a mesajelor de campanie, articulate pe măsurile din programul de guvernare.
A fost o oportunitate pentru mine să prezint colegelor, reprezentante a 12 județe, prioritățile României în domeniul promovării empowerment-ului feminin, în contextul exercitării PRESRO2019EU, precum și Proiectul VENUS-IMPREUNA PENTRU O VIATA IN SIGURANTA, proiect de suflet care vizează crearea Rețelei Naționale Integrate de Locuințe Protejate pentru Victimele Violenței în Familie”.