Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

Cristian Buican, şah-mat la pedelişti! Oamenii PDL-ului, scoşi pe linie moartă!

foto Vocea ValciiDiabolicul plan al liderului PNL Vâlcea, Cristian Buican, de a-i subjuga pe pedelişti şi a-i îndepărta din funcţiile cheie merge ca pe roate. Trebuie să recunoaştem că omul are un curaj fantastic să se ia la trântă cu foştii membrii PDL Vâlcea, actualii săi colegi din PNL.

Recent, Cristian Buican a anunţat că doi actuali edili ce au făcut parte din PDL nu mai sunt în cărţi la viitoarele alegeri, ei pierzând susţinerea liberalilor pentru un nou mandat. Este vorba de primarii din Ocnele Mari şi Goleşti, Petre Iordache, respectiv Gheorghe Şerban.

La Ocnele Mari, Petre Iordache, alias „Vulpea portocalie”, se pare că nu mai este în graţiile liberalilor după ce a ieşit dezastruos în sondajul de opinie. Conform sondajului, cel mai bine cotat candidat în acest moment este medicul veterinar Mihai Pătru, care a obţinut 40%, în timp ce Iordache are 33%, iar candidatul PSD – Remus Sasu – ar avea doar 18%.

La Goleşti, primarul ex-pedelist Gheorghe Şerban nu este agreat de „el lider maximo” Cristian Buican, motiv pentru care şeful PNL Vâlcea a anunţat chiar la ultima sa conferinţă de presă că a decis să-l susţină la alegerile locale din vara acestui an pe actualul viceprimar al comunei, Dumitru Ropină.