Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cătălin Stănică, candidatul PNL pentru Mihăești

În cadrul Comitetului de Coordonare Locală al PNL Mihăești, Cătălin Stănică a fost desemnat drept candidat la primăria comunei Mihăeşti pentru alegerile locale din anul 2024.

Evenimentul, la care au participat numeroși locuitori ai comunei Mihăeşti, a fost marcat de prezența înalților reprezentanți ai PNL Vâlcea, printre care președintele PNL Filiala Vâlcea, deputat Cristian Buican, senatorul Claudia Mihaela Banu, deputatul Laurențiu Nicolae Cazan, secretarul de stat Aurel Simion, subprefectul Victor Stănculescu Victor-George și Radu Proteasa, președintele interimar PNL Mihăești.

„Domnul Cătălin Stănică se ridică acum ca o voce puternică în comunitate, fiind hotărât să continue activitatea administrativă pe care a început-o și pe care a demonstrat că o poate face cu devotament și implicare pentru comunitatea din Mihăești.

De-a lungul timpului, domnul Stănică a fost implicat în mai multe proiecte în folosul cetăţenilor din comuna Mihăeşti, iar din funcţia de primar viziunea și proiectele sale de dezvoltare a comunei vor fi mai uşor de realizat și implementat.

Filiala PNL Vâlcea îşi afirmă susţinerea pentru domnul Cătălin Stănică şi îi urează succes în viitoarea campanie electorală!” transmit reprezentanții PNL Vâlcea.