Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Întâlnire de gradul zero: GUTĂU – BLAGA – GORGHIU! VEZI ce s-a decis

Întâlnire de gradul zero în dimineaţa zilei de vineri, 9 octombrie a.c., la Bucureşti, la vârful PNL. Co-preşedintele PNL, deputatul Cristian Buican şi Mircia Gutău s-au întâlnit cu liderii PNL de la centru Vasile Blaga, Alina Gorghiu şi Marian Petrache. Din acest moment, în mod oficial Mircia Gutău este desemnat candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, liderii de la centru dându-şi acordul pentru candidatura lui Gutău cu tot cu trecutul său. Aşadar, în acest moment, Mircia Gutău este acceptat OFICIAL şi de Bucureşti pentru candidatura la Primăria Râmnicu Vâlcea

Amintim că Mircia Gutău a fost ales primar din partea PDL în anii 2004 şi 2008. El fost condamnat la închisoare cu executare pentru fapte de corupţie în anul 2010.

Cu toate aceste, în ultimul sondaj de opinie, Mircia Gutău are 44% de procente, deşi sondajul nu este finalizat.

Contactat telefonic, liderul Cristian Buican a spus că PNL Vâlcea îşi asumă candidatura lui Gutău. „Sunt vicepreşedinte la nivel naţional şi liderul PNL pe Oltenia, iar organizaţia PNL Vâlcea este una dintre organizaţiile fruntaşe. Aşadar, PNL Vâlcea îşi asumă candidatura lui Mircia Gutău, iar acesta îndeplineşte toate condiţiile statutare de a deveni membru PNL”, ne-a declarat telefonic Cristian Buican.

Cristian Buican nu a confirmat întâlnirea de la Bucureşti în cinci, susţinând că „indiferent de politica de promovare de la centru, noi ne asumăm candidatura lui Gutău.