Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Costi Rădulescu i-a făcut voia lui Ion Cîlea POST MORTEM! L-a luat pe Iordache de la Ocne

PSD Vâlcea atacă frontal și mai ia un primar de la liberali. Surse social-democrate demne de încredere din interiorul PSD Vâlcea ne-au informat că Petre Iordache a bătut deja palma cu președintele PSD, Constantin Rădulescu. Înțelegerea dintre cei doi este ca Iordache să anunțe mâine dimineață că va candida din partea PSD la următoarele alegeri.

Este foarte clar că lucrurile la Ocnele Mari vor evolua în această direcție pentru că președintele PSD Ocnele Mari, Remus Sasu, a fost văzut în data de 1 martie la discuții, și chiar pe stradă, cu senatorul Dan Nițu.

Aceelași surse bine informate ne-au mai spus că în 2012, președintele Ion Cîlea a încercat să-l impună pe Iordache, iar Biroul a respins. Atunci, Ion Cîlea a spus: Dacă nu-l luați pe Iordache, o să pierdeți alegerile la Ocnele Mari! Uite că actualul președinte i-a făcut voia POST MORTEM, iar Petre Iordache va candida din partea PSD la următoarele alegeri!

Iată că PNL mai pierde un primar, cu doar două zile înainte de marea lansare a candidaților, la care sunt așteptați să participe Alina Gorghiu și Vasile Blaga.