Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENŢIE! În noaptea dinaintea alegerilor, lui Gutău i se pregăteşte ceva

Noaptea cea mai lungă dinaintea alegerilor locale, care vor avea loc duminică, 5 iunie 2016, se anunţă una cu peripeţii la Râmnicu Vâlcea. Adversarii lui Mircia Gutău, candidatul PER pentru municipiul Râmnicu Vâlcea, sunt decişi să facă o campanie electorală murdară, deşi aceasta s-a încheiat legal, şi să distribuie între orele 1 şi 4 fluturaşi denigratori la adresa lui Mircia Gutău.

Deja, poliţia a fost anunţată pentru a urmări cu vigilenţă ce se întâmplă pentru că se aude că la nopate va fi o campanie murdară. PER-ul are în jur de 12 echipe cu maşini care vor patrula în această noapte prin toate cartierele şi dacă vor vedea ceva suspect, imediat vor chema poliţia.

Adversarii politici ai lui Gutău au intrat deja în disperare, văd că pierd teren şi aruncă în spaţiul public tot felul de fumigene despre şansele lui Gutău de a câştiga Primăria Râmnicu Vâlcea. Nu mai e mult, mâine seară pe vremea aceasta vom avea primele rezultate. Important este să ieşim la vot şi fiecare să voteze aşa cum îi dictează conştiinţa.

Trebuie avut în vedere că trăim în acest oraş şi avem şansa de a decide cum dorim să trăim: în praf şi mizerie şi lucrări care nu se mai termină sau într-un oraş curat, aşa cum Mircia Gutău a demonstrat că se poate!