Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ANUNŢ NEAŞTEPTAT: Ponta vrea să se retragă din politică

Postare absolut incredibilă a premierului Victor Ponta, asociată şi cu o imagine cu acesta şi Adrian Năstase. Din comentariile lui Ponta, reiese clar că miza prezidenţialelor este mai importantă decât oricând. Premierul a înţeles că acesta este ultimul său tren politic. Dacă pierde lupta pentru Cotroceni, se poate întoarce în sânul familiei, eventual, poate să se apuce de croşetat. Sunt greu de digerat afirmaţiile sale conform cărora „îmi doresc sa las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani”. Un bărbat la 40 de ani se află în plenitudinea forţelor sale fizice şi intelectuale şi atunci devine neverosimilă afirmaţia sa de a lăsa locul altora mai tineri. Probabil că Ponta a înţeles că nu mai are şanse la prezidenţiale şi îşi aranjează din timp retragerea sau cine ştie ce ne-o mai oferi perioada următoare?

„În urmă cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Năstase m-a numit în funcţia de Şef al Corpului de Control al Guvernului! Şi atunci m-am gândit cu regret, dar şi cu mândrie, la cariera mea anterioara de magistrat, dar aşa am crezut că pot sa fac mai mult din ce mi-am propus in viata.

Am încercat în toată această perioadă să folosesc poziţiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba în bine ţara în care eu şi familia mea ne-am născut şi în care o să trăim tot timpul, cu bune si cu rele.

Cred că acest an este cel mai greu dintre toţi anii de până acum (plin de abuzuri, persecuţii politice, calomnii, nedreptăţi, trădări şi dezamăgiri) – dar şi miza sa este enormă!

Trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o ţară europeană, cu oameni mai liniştiţi şi mai demni, guvernaţi de valori şi obiective comune, nu de frica de mascaţi şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi!

În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Si atunci îmi doresc să las locul în politica altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea” – a postat Victor Ponta, pe o reţea de socializare.