Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Almaşi, consilierul blogoman, loveşte din nou!

CRITICI. După  ce, în repetate rânduri, consilierul judeţean Bogdan Almaşi l-a atacat pe blogul său pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Ion Cîlea, despre care a spus că este lipsit de viziune şi că nu a întocmit strategii pentru dezvoltarea judeţului, alesul virtual a sărit la gâtul vicepreşedintelui CJ, Dumitru Persu.  În numerele trecute ale ziarului nostru, vă informam că Bogdan Almaşi a intrat în blogosferă. Suferind din pricina faptului că vocea sa nu s-a făcut auzită la şedinţele de CJ, nu pentru că nu i s-ar fi permis să vorbească, ci pentru că nu prea a avut ce spune, alesul judeţean a decis să se exprime în spaţiul virtual. Încă de la lansarea blogului său, pedelistul a lansat atacuri virulente la adresa lui Ion Cîlea, pe care îl condamnă pentru toate relele din lume, demonstrând o înverşunare de nedescris, ce porneşte, în principal, dintr-o frustrare mai veche, aceea că nu a ajuns şi el director pe nicăieri, un vis mai vechi de-al său, sortit, se vede, să nu devină vreodată realitate.

Atât Ion Cîlea, cât şi Dumitru Persu, în declaraţiilor publice pe care le fac lasă să se înţeleagă că Bogdan Almaşi  este un politician slab, lipsit de idei personale, care consideră că cea mai bună modalitate de a se face remarcat este atacul. El scrie pe pagina de internet, care a rămas în anonimat, că Dumitru Persu se va muta din 2012 la casa din Măldăreşti. Afirmaţia a venit ca urmare a unei critici pe care pesedistul a adus-o primarului Râmnicului, Romeo Rădulescu, despre care declara că nu este un tip matur, lipsit de perspectivă, care „crede că tot ce zboară se mănâncă”. În plus, alesul portocaliu susţine că avea de gând să se oprească cu criticile aduse conducerii PSD, însă cele spuse de Persu l-au înfuriat peste măsură, de parcă aceste lucruri ar interesa pe cineva. „Din punctul meu de vedere, toţi oamenii implicaţi în politică trebuie să aibă noţiunea declaraţiilor lor. Şi domnul Persu îmi lasă impresia ca nu o are. Păi, tocmai domnul Persu să vorbească de maturitate, de perspectivă, de proiecte de anvergură?!?!?! Asta este o aberaţie fără margini!!! Până la urmă Râmnicu Vâlcea are în curs de finanţare 9 proiecte din fonduri europene în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană. La elaborarea acestui Plan şi a celor nouă proiecte Romeo Rădulescu a lucrat efectiv împreună cu primarul Mircia Gutău. Oraşul acesta evoluează, se dezvoltă şi se modernizează văzând cu ochii! Faptul că acum în oraş se lucrează pe o mulţime de fronturi este de lăudat. Schimbăm total reţelele de canalizare şi alimentare cu apă, modernizăm Calea lui Traian, introducem în subteran toate cablurile aeriene, se asfaltează în continuare parcările dintre blocuri şi străzi secundare, ş.a.m.d. În Râmnic lucrurile se mişcă!!! Ce ne facem domnule Persu cu judeţul?!? Este el condus de oameni maturi din punct de vedere administrativ şi politic, de oameni de perspectivă, de oameni care să gândească proiecte de anvergură?”, scria Almaşi.

Almaşi are simţurile amorţite

Persu declară că în cazul în care Rădulescu va fi ales, în 2012, primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, se va muta la Măldăreşti. „Mai spune Dumitru Persu că dacă râmnicenii îl vor alege din nou primar pe Romeo Rădulescu în 2012 dumnealui se va muta la casa părintească din Măldăreşti. Părerea mea este că, având în vedere cum evoluează lucrurile comparativ în judeţ şi în municipiu, vicepreşedintele Persu va avea două motive pentru a se retrage la Măldăreşti. În primul rând Romeo Rădulescu va fi reconfirmat ca primar pentru a continua modernizarea Râmnicului. În al doilea rând, având în vedere starea dezastruoasă din judeţ, vâlcenii îi vor cere domnului Persu să se retragă (din păcate nu în glorie) la Măldăreşti şi să lase oameni mai «de perspectivă» să gestioneze destinele acestui judeţ”, a conchis alesul judeţean pe blogul său. Ceea ce nu aflat, încă, Bogdan Almaşi, şi nu ne îndoim că el este printre ultimii care află veştile în partid, este că Romeo Rădulescu nu mai poate câştiga un nou mandat de edil pentru că nu mai candidează. Dar, după cum bine se poate observa, alesul judeţean trăieşte într-o realitate paralelă care-i amorţeşte simţurile, puţinele pe care le are, făcându-l să apară în faţa opiniei publice ca un individ paraşutat din neant în politica locală.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU