Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Alina Gorghiu : “PNL o sustine pe Stanciu, nu pe Rarinca”

Dosarul în care Livia Stanciu a acuzat de şantaj pe angajata soţului său, Mariana Rarinca, s-a îcnheiat în justiţie, însă scandalul continuă în lumea politică. Lideri politici, aflaţi în acelaşi partid, sunt pe baricade diferite.

Este vorba despre Ludovic Orban şi Alina Gorghiu, care s-au situat diametral opus pe subiectul Livia Stanciu – Mariana Rarinca. Orban i-a luat partea Marianei Rarinca, în timp ce Gorghiu s-a declarat clar împotriva acesteia, susţinând-o pe Livia Stanciu.

Alina Gorghiu a declarat sâmbătă, la Galaţi, că ea consideră că preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie, Livia Stanciu, nu are motive să demisioneze.

“Nu pot sa ii spun eu doamnei presedinte a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ce sa faca. In opinia mea, nu are motive sa isi dea demisia si cred ca fiecare dintre noi avem dreptul si liberul acces la justitie. Daca vreo institutie competenta din Romania constata ca – stiti ca exista o lege a magistratilor care analizeaza cazuri si cazuri – este o problema si ca cineva este vinovat – nu are sens sa personalizam acum -, acea persoana trebuie sa plateasca. Dar nu Alina Gorghiu sau Vasile Blaga sau oricine altcineva din Parlament trebuie sa puna acest verdict. Nu cred ca cineva din Parlament trebuie sa faca altceva decat sa legifereze“, a spus Alina Gorghiu.