Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ALEGERI în Colegiul HOREZU: Dumitru Pearcu pleacă favorit!

Decesul deputatului PSD, Aurel Vlădoiu, care a avut loc în data 27 iulie a.c., a făcut ca locul din Colegiul Horezu să rămână liber. Deşi mai este aproape un an şi jumătate până la alegerile la termen din toamna anului 2016 şi mulţi dintre politicieni au spus că nu mai are sens să se organizeze alegeri parţiale, iată că surse importante din PSD dau ca sigură informaţia conform căreia în Colegiul Horezu se vor organiza alegeri.

În cazul în care guvernul apreciază că este oportună organizarea de alegeri parţiale, în cursa pentru un mandat scurt de deputat cele mai mari şanse le are primarul comunei Tomşani, Dumitru Pearcu, lider important al PSD Vâlcea. Se ştie că acesta a cochetat de mai mult timp cu ideea şi iată că acum a sosit şi şansa mult aşteptată.

Nici liberalii nu stau cu mâinile în sân şi se cunoaşte faptul că primarul din Horezu, Ilie Fârtat este şi el doritor de mandat, chiar dacă subţiat. Fârtat nu este pretenţios: dacă nu poate candida chiar domnia sa, pentru că are ceva probleme penale, poate candida fără probleme fiul său, care în prezent este consilierul deputatului Cristian Buican.