Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

A ÎNCEPUT CAMPANIA: PNL Vâlcea oferă consultaţii oftalmologice gratuite

Deşi mai este un an de zile până la alegerile locale din 2016, politicienii din Vâlcea au început să fie extrem de atenţi la gesturile şi apariţiile lor publice, mai ales că în anumite cercuri se vehiculează şi ipoteza unor posibile alegeri parţiale pentru şefia Consiliului Judeţean Vâlcea. Astfel că nu ne-am mirat prea mult când am găsit în căsuţele poştale din scările blocurilor un anunţ extrem de interesant din partea PNL.
Nu mai este un secret pentru nimeni că deputatul Cristian Buican îşi doreşte o candidatură pentru preşedinţia Consiliul Judeţean Vâlcea. Deşi, în nenumărate rânduri s-a arătat un adversar politic convins al regretatului Ion Cîlea, se pare că Buican nu ezită să-i copieze strategia electorală pentru a accede în fruntea CJ Vâlcea.
Aşadar, anunţul care are sigla PNL ne arată grija pentru ochii noştri şi ne comunică că începând cu data de 20 aprilie şi până pe 30 aprilie 2015, de la orele 9.30, firma Lent Optik, în parteneriat cu organizaţia PNL Râmnicu Vâlcea, demarează acţiunea de „Consultaţii oftalmologice gratuite” şi măsurarea tensiunii arteriale a tuturor locuitorilor din Râmnicu Vâlcea. Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de specialişti din Bucureşti cu aparatură de ultimă generaţie, existând şi posibilitatea achiziţionării ochelarilor corespunzători. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul PNL din Râmnicu Vâlcea.