Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

A început campania electorală pentru alegerile europarlamentare

Numai că au cam lăsat-o moale cu alegerile. Acum doi ani era isterie totală. Astăzi, parcă le este frică să deschidă gura. Nici nu se compară campania de acum cu demenţa isterică de acum doi ani. Nici pe Internet, nici la televizor. 

Motivele lipsei isteriei sunt probabil patru: • principalii autori ai isteriei, Adrian Năstase şi Dan Voiculescu, au decedat. Nu de tot încă, dar unul e în celulă la Jilava, iar celălalt e pe drum. • nici Traian Băsescu, nu mai e relevant. Partidul l-a părăsit, a încercat să-şi facă singur altul, dar fără succes, aşa că… cine vreţi să se mai bată, cu cine? A rămas ringul pustiu. • autobuzele cu votanţi şi listele cu morţi, alea în care s-a specializat Liviu Dragnea sunt sub semnul întrebării. Dragnea este şi el anchetat, cu şanse mari să ajungă lângă tătucul Năstase. La ce dracu să te zbaţi şi să arunci cu zeci de milioane de euro în campanie (cam 30.000.000 euro pentru partidele mari), dacă s-a pus America şi Europa cu cătuşele pe noi? Păi d-aia ne muncim noi? D-aia alergăm prin sate şi oraşe cu pungile partidului? D-aia împărţim mititei? Ca să ne bage străinii în puşcărie când furăm şi noi, acolo, un amărât de miliard? Pur şi simplu nu e rentabil. • ar trebui să-i mulţumim lui Vladimir Putin. Fără scandalul făcut de el în Ucraina, România n-ar fi ajuns în centrul atenţiei. Şi să îi mulţumim din inimă şi lui Ion Iliescu. Că dacă nu şi-ar fi împins el partidul către Rusia exact acum, PSD-ul n-ar fi intrat pe lista neagră a Occidentului, ca organizaţie trădătoare, teroristă, anti-NATO şi anti-UE.

A venit sfârşitul!

În acelaşi timp cu mesajul americanilor, dat de Victoria Nuland, că se va face curăţenie în România, politrucii români au primit un mesaj şi mai dur din Germania. De la cine? Păi, fix de la „aliatul” cu care se laudă Ponta: Martin Schulz, şeful socialiştilor europeni şi preşedintele Parlamentului European. Care ia zis-o direct: prietene, las-o moale, că e cam belită. Iar mesajul n-a fost deloc secret, n-a fost doar pentru Ponta, ci pentru tot PSD-ul. De fapt, pentru toţi mafioţii judeţeni, indiferent de partid: a venit sfârşitul! O fi Uniunea Europeană în dezacord cu SUA pe alte probleme, dar când e vorba de România, toate guvernele absolut au aceeaşi părere: clasa noastră politică e de maro. De fapt, nu doar SUA şi UE gândesc aşa despre România, ci mai toată lumea. Şi Japonia, şi China, şi Elveţia, chiar şi Rusia. Pariez că şi Brazilia! Şi chiar şi poporul român. Căutaţi măcar un singur oraş din România, care să fie mulţumit cu politicienii români şi să le ia apărarea, să sară să-i salveze de puşcărie: n-o să găsiţi! Şi-au căutat aliaţi în popor, pe coarda naţionalist-ortodoxă (vai, ne omoară străinii, diavolii, ereticii). Poporul le-a răspuns: la puşcărie cu voi, nenorociţilor! Şi-au căutat aliaţi în China: chinezii le-au râs în nas şi nu le-au dat nici un ban. Şi-au căutat aliat la Moscova: Putin nu i-a respins… dar asta a fost marea lor greşeală! Pentru că, în criza actuală cu Ucraina, au intrat pe lista neagră a militarilor. Au devenit o problemă de securitate, care trebuie rezolvată cât mai repede. Iar rezolvarea rapidă, pentru nişte hoţi ca ei, se numeşte Jilava!

Viaţă grea pentru Băsescu

Mafia comunistă nu va pierde ocazia nici în campanie să-i facă viaţă foarte grea preşedintelui Băsescu. Cum a îndrăznit acest nimeni să oprească furtul politic mafiot în România? Nu uitaţi că şi Constantinescu a încercat asta şi a început să plângă pe la televiziuni în câteva luni. Mie îmi este teamă pentru omul Băsescu care a încercat de unul singur să se lupte cu hoţii comunişti. Nu uitaţi ce au făcut comuniştii în trecut cu duşmanii lor. Cine va apăra statul de drept din Decembrie? Nimeni, se va duce de râpă şi puţinul care este. Proştii o să-i aştepte pe americani. O să iasă cineva în stradă pentru Băsescu?! Poate doar dacă începe din timp să dea alcool ieftin şi mălai la asistaţii din România adică ăia care stau cu mâna întinsă şi care sunt majoritate. Aş spune că va fi dezastru. Nu vă fie teamă, se poate şi mai rău.