Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bătaie la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu. Trei paparazzi au fost reţinuţi de poliţişti

Petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, de sâmbătă, 2 noiembrie, a fost tulburată de o bătaie în toată regula, între trei paparazzi, un valet angajat, cei care asigurau paza şi cameramanii unor importante televiziuni.

Conflictul a avut loc în jurul orei 22.00, în faţa Palatului Ghika, şi a început în momentul în care unul dintre valeţii de la palat a adresat cuvinte injurioase paparazzilor prezenţi la intrarea în incintă. Iritat de atitudinea valetului, un paparazzo i-a spart valetului o sticlă de bere în cap. Atunci au intervenit bodyguarzii care asigurat paza la eveniment şi au încercat să aplaneze conflictul. Numai că ei nu au reuşit, pentru că, paparazzi, aflaţi în stare de ebrietate, s-au enervat pe cameramanii televiziunilor ProTV şi Realitatea TV, care au dorit să ia imagini de la conflict, şi au început să îi lovească. Cei doi operatori de televiziune au fost răniţi, unul dintre ei pierzându-şi dinţii. La faţa locului au ajuns patru echipaje de poliţie, care i-au imobilizat pe scandalagii. Bătăuşii, dar şi victimele, au fost duşi la Secţia 7 de Poliţie, pentru audieri.

Astfel s-a constata că paparazzi bătăuşi sunt Puiu Sorin Bogdan, paparazzo la Click, Voicu Adrian, zis Adiţă, şi Nicuşor Bălţoi Eugen, ambii de la WOWbiz. Cei trei au fost reţinuţi de poliţişti, însă doar doi dintre ei vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cei doi au antecendente penale. Unul pentru refuz de recoltare de probe biologice, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare, iar celălalt, o amendă penală pentru loviri şi alte violenţe. Potrivit unor surse, Nicuşor Bălţoi Eugen este rudă cu Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei Stelei, aflat în arest pentru şantaj, violare de domiciliu şi loviri şi alte violenţe.