Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO/VIDEO: Bărbat de 58 ani, găsit decedat în casă. Pompierii au fost nevoiți să intre pe geam, la etajul 10

La data de 10 februarie a.c., , în jurul orei 23: 05, polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, un angajat nu se prezenta la locul de muncă și nu poate fi contactat telefonic.
Angajații din cadrul ISU Valcea s-au deplasat la fața locului cu un echipaj SMURD, Descarcerare și o autoplatformă de lucru la înălțime, pentru asigurare acces în apartamentul în care locuia bărbatul, situat la etajul 10, într-un imobil din Râmnicu Vâlcea, Strada Pandurilor. S-a reușit pătrunderea în apartament pe fereastra de la balcon. Din păcate, persoana în cauză a fost găsită fără semne vitale, decesul acesteia fiind declarat de către medicul de la ambulanță.
Din primele date acesta nu prezenta urme de violență sau leziuni.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.
Persoana găsită decedată este un bărbat, avea în jur de 58 de ani, lucra ca șef de garaj la o societate de transport în comun din Râmnicu Vâlcea ea, iar cei care au anunțat dispariția au fost colegii de la lucru care îl așteptau sa între în tura încă din timpul zilei.