Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cum să îți protejezi casa atunci când ești plecat?

Casa ta este locul în care te simți cel mai bine, locul în care te întorci în fiecare zi pentru a te relaxa și unde te simți cel mai în siguranță. Pentru ca toate astea să se întâmple, trebuie să te asiguri că faci tot posibilul să îți protejezi casa și familia. Sistemele video de supraveghere și sistemele de alarmă sunt două metode foarte des folosite atunci când dorești să îți asiguri controlul total asupra proprietății tale.

Ce sisteme de supraveghere să alegi pentru casa ta?

O mulțime de dispozitive din ce în ce mai performante destinate protecției și supravegherii casei tale au apărut în ultimii ani, din dorința de a-ți  păstra locuința cât mai protejată. Atunci când vrei să știi în permanență ce se întâmplă la tine acasă, vei alege un sistem de supraveghere care să aibă în dotare niște camere video performante și un DVR/NVR, care este un computer dedicat cu sistem de operare propriu în care se stochează informația înregistrată de către camerele de supraveghere. Există camere de supraveghere performante, cu senzori de mișcare, pentru a înregistra doar când se întâmplă ceva, fără a irosi astfel spațiul de stocare. Iar pentru perioada de noapte, poți alege o cameră termoviziune, cea mai des folosită pentru supraveghere nocturnă. Cu ajutorul telefoanelor inteligente ai acces la camerele de supraveghere în timp real, astfel că poți vedea în timp real ce se întâmplă pe proprietatea ta.

Cum să îți alegi un sistem de alarmă performant potrivit nevoilor tale?

Sistemul de alarmă este o componentă importantă în protejarea casei tale. Acesta nu doar că te avertizează în momentul în care cineva neautorizat îți pătrunde pe proprietate, iar dacă ai contract cu o firmă de protecție și pază, chiar și aceștia vor fi anunțați, reușind astfel să ajungă la proprietatea ta în timp util pentru a evita probleme sau neplăceri cauzate de persoane străine. Sistemul de alarmă se poate conecta la telefonul tău astfel încât să fii anunțat în timp real atunci când acesta este activat. Pornirea alarmei se face o dată cu activarea senzorului de mișcare astfel că este important să alegi senzorii potriviți, în așa fel încât aceștia să detecteze chiar și cele mai fine modificări în spațiul în care sunt amplasați. Alege un sistem de alarmă performant pentru a asigura liniștea și siguranța casei tale. Cauți mai multe componente electrice de înaltă calitate? Vizitează tme.eu unde poți alege din cele peste 500 000 de produse disponibile.

cameră cu termoviziune, cameră termică, securitate acasă, sisteme de supraveghere video, sistem de alarmă, senzor de mișcare.

– cameră cu termoviziune

– cameră termică

– securitate la domiciliu

– sisteme de supraveghere video

– sistem de alarmă

– senzor de mișcare cameră cu termoviziune cameră termicăcamere termicecamere termicecamere de securitate pentru locuințevideosistem de supraveghere și alarmăsistem de alarmă senzor de mișcare #cameră cu termoviziune #cameră termică #camere de termoviziune #camere de securitate pentru locuințe #sistem de securitate video #sistem de alarmă #camere de mișcare camerele cu termoviziune sunt perfecte pentru a vă supraveghea proprietatea atunci când nu sunteți prin preajmă. Utilizând o cameră cu termoviziune pentru a vedea în întuneric și a detecta mișcarea chiar și de la distanță, puteți fi sigur că nimeni nu se duce.