Acasă Fapt Divers VÂLCEA. Tot mai mulți drogați prinși la volan

VÂLCEA. Tot mai mulți drogați prinși la volan

La data de 06 mai a.c., pe strada Nicolae Titulescu, din municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost depistat un bărbat, de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența substanțelor psihoactive.

Din verificările efectuate cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă a substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 08 mai a.c, pe strada Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost depistat un bărbat, de 31 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența substanțelor psihoactive.

Din verificările efectuate cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă a substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Nu vă urcaţi la volan dacă a-ţi consumat băuturi alcoolice sau substanţe cu efect psihoactiv! Nu este pusă numai viaţa dumneavoastră în pericol, ci şi a celorlalţi participanţi la trafic.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.