Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Reținut după ce s-a răsturnat, beat și fără permis, cu mașina

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII DIN CĂLIMĂNEȘTI PENTRU COMITEREA UNOR INFRACȚIUNI RUTIERE

 

Ieri, polițiștii orașului Călimănești au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Călimănești pentru conducerea unui vehicul sub infleunța alcoolui sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 26 mai a.c., polițiștii din Călimănești au fost sesizați cu privire la faptul că în orașul Călimănești se afla un autoturism răsturnat în afara părții carosabile.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii, a fost identificat autoturismul în cauză, stabilindu-se la scurt timp faptul că era vorba de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, domiciliat în orașul Călimănești, județul Vâlcea, care s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului rutier, ulterior acesta părăsind locul faptei.

Din fericire evenimentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale.

Întrucât, acesta se afla în stare vădită de ebrietate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate 2 probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în continuarea verificărilor, a reieșit faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea sub influența alcoolui sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.