Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Le-au „dezinsectat” casa de bani. Clujeni acuzați de furt calificat

Polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de doi bărbați, din județul Cluj, pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”.

Din probatoriul administrat în cauză rezultă faptul că, la data de 11 iunie a.c., cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința a două persoane, soț și soție, din municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Republicii, sub pretextul efectuării dezinsecției în apartament.
După plecarea celor doi bărbați, persoanele vătămate au realizat că li s-a sustras 3.300 de lei, motiv pentru care au anunțat organele de poliție, care s-au deplasat la fața locului și au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au depistat pe cei doi bărbați, cu vârstele de 50 de ani, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Bonțida, județul Cluj.

Aceștia au fost conduși pentru audieri la sediul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Astăzi, 23 iulie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei doi bărbați.