Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Bărbat arestat după ce a dat foc unui autoturism. A fost prins după opt luni…

Astăzi, magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea au dispus măsura arestării preventive față de bărbatul de 39 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Reamintim următoarele:

La data de 28 martie a.c., polițiștii orașului Băbeni au reținut pentru 24 de ore, o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În fapt, în cursul lunii iulie a anului 2023, polițiștii orașului Băbeni au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi distrus prin incendiere, un autoturism parcat pe o stradă din orașul Băbeni, aparținând unei persoane din localitate.

În urma activităților complexe desfășurate, polițiștii au stabilit identitatea unui bărbat, de 39 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii reclamate.

În urma probatoriului adiministrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În cursul zilei de astăzi, persoana bănuită urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării unei măsuri legale.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrului unui dosar penal, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.