Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto arhiva

Tineri prinși cu combustibil furat în mașină

La data de 9 august 2022, polițiștii Secției Nr. 10 Poliție Rurală Măciuca, au depistat în comuna Stănești, județul Vâlcea, un bărbat de 22 de ani, domiciliat în comuna Diculești, în calitate de conducător al unui autoturism și un alt bărbat de 21 de ani, domiciliat în comuna Tetoiu, în calitate de pasager al aceluiași autoturism, care ar fi transportat în vehicul, 20 de bidoane pline cu un lichid petrolier.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cele 2 persoane nu dețin documente de proveniență sau de transport pentru produsul petrolier identificat, aceștia precizând că ar fi cumpărat acest produs petrolier de la o persoană de sex masculin, care le-a vândut produsul contra cost.

De asemenea, întreaga cantitate de produs petrolier a fost confiscată, fiind aplicată și o sancțiune contravențională, cu amendă în valoare de 2000 de lei conform O.U.G. nr. 271/2000, privind regimul activităţilor de transport, comercializare şi recuperare a țițeiului, gazolinei, condensatului, etanului lichid, benzinei, motorinei şi a altor produse petroliere.

În continuare se vor efectua verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt.