Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Reținut la Horezu pentru acte de exhibiționism pe stradă!

La data de 22 august a.c., poliţişti din cadrul Poliției orașului Horezu, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din orașul Horezu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 19 august a.c., în timp ce se deplasa pe o stradă din orașul Horezu, bărbatul ar fi săvârşit acte de exhibiţionism, fapt prin care a creat indignare persoanelor prezente.

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii măsurilor legale

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.