Acasă Fapt Divers RAZIE ÎN RÂMNICU VÂLCEA! Amenzi pe bandă rulantă și permise reținute

RAZIE ÎN RÂMNICU VÂLCEA! Amenzi pe bandă rulantă și permise reținute

Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 05 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control 61 de autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 27 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, cu o valoare de peste 11000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 108 de persoane și au fost reținute 6 permise de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

Au apăsat prea mult pedala pe accelerație

Polițiștii din cadrul Biroul Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat pe Bulevardul Dem Rădulescu, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h, doi conducători auto care rulau cu viteze peste limita legală admisă, respectiv un bărbat de 51 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea care a condus un auto ce rula cu o viteză de 119 km/h și un bărbat de 41 de ani, din Păușești Măglași care a condus un auto ce rula cu o viteză de 125 km/h.

Ambii conducători auto au rămas pietoni pentru 90 zile și au primit o sancțiune contravențională de 1305 lei.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.